Avaliações de Cafetaria ‘t Centrum Enschede

Avaliações recentes

5.0
Leo
Hoje
tijn
27 maio 2023
Rachel Bolscher
25 maio 2023
Janne
24 maio 2023
Leo
20 maio 2023
de Lange
20 maio 2023

Altijd top eten hier!

Alexandra
19 maio 2023
RAD
13 maio 2023
Leo
9 maio 2023
M.
5 maio 2023

Ik heb m'n drinken niet ontvangen en waren jullie ook telefonisch niet bereikbaar.

Leo
2 maio 2023
Leo
29 abril 2023
Leo
22 abril 2023

Heerlijk gegeten

RAD
22 abril 2023

Best wel goed

Mvr S
9 abril 2023

De bezorger was niet vriendelijk helaas heb ik daarom voor de bezorging maar 2 sterren gegeven

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leo
4 abril 2023

Lekker =w=)bb

X
27 março 2023
Marieke
25 março 2023

Het eten smaakt op zich prima, de hamburger's zijn mooi groot. Maar...als ik vraag om patat zonder toegevoegd zout wordt hier niets mee gedaan. Meerdere keren voorgekomen. Graag aandacht hiervoor. Kroketten zou ik hier niet meer bestellen. Die waren ook meerdere keren niet goed, reden hiervan is dat ze te oud waren of niet goed gefrituurd.

Leo
18 março 2023
Marcelius
12 março 2023
Steven
10 março 2023

Patat zoals patat hoort te zijn! De pikante chickenwings zijn ook heerlijk krokant van buiten en mals van binnen

Sandra
8 março 2023

Heerlijk eten, helaas bijna 2 uur op bestelling moeten wachten. Zou graag mogelijkheid hebben om tussentijds te annuleren. Begrijp dat er te weinig bezorgers waren.

KATO
10 fevereiro 2023

Hartstikke lekker burgertje!

Anja
7 fevereiro 2023

Lekkere patat pinda, lekkere bamischijf. Alleen ipv pindasaus kreeg ik een broodje bij m’n bamischijf. Heel bijzonder. Enige minpuntje: de pindasaus is van die Aziatische. Van die lichtbruine. Ik heb liever échte pindasaus van Wyko ofzo

Jeroen
1 fevereiro 2023

Al jaren perfect

Fleur
28 janeiro 2023

Alles keurig bezorgd, vriendelijke nette en rustige bezorger/medewerker, had een cheesehamburger voor mijn nichtje besteld, alleen ontbrak de kaas, verder alles naar wens, zoals altijd, 💖 uitblinkers, vr gr

Jansen
27 janeiro 2023

Eten was goed van smaak Maar was zo goed als koud bij aflevering. Een betere verpakking zou misschien helpen

Els
26 janeiro 2023

Snelle levering en goede kwaliteit. Absoluut een aanrader om nog een keer te bestellen

WD
26 janeiro 2023

Lekkere hamburger en patat, we hebben er van genoten ;-)

Daniel Van stuivenberg
16 janeiro 2023

Snel bezorgt lekker eten en nog betaalbaar

Jonathan
16 janeiro 2023

Grote bestelling voor 30 man op tijd aangekomen. Fijn contact gehad met de werknemer/eigenaar.

Menno
3 janeiro 2023

Qua eten wordt je nooit teleurgesteld!

Genieter
31 dezembro 2022

Het eten smaakt altijd goed en de mensen zijn altijd vriendelijk, gewoon goed!

Leo
29 dezembro 2022

Goed bezorgd en lekker gegeten!

Thomas F
28 dezembro 2022
Mindy
28 dezembro 2022

Ik miste de bestelde pindasaus

Theo van Sark
24 dezembro 2022
Alex
23 dezembro 2022
Harry
20 dezembro 2022
Bakker
20 dezembro 2022

We hebben meer dan een uur moeten wachten op alleen een paar snacks ….

Melissa Kleine
16 dezembro 2022

Ondanks dat er wat mis is gegaan, dat ik de telefoontjes van jullie niet binnen hebben gekregen. Zijn jullie zo lief geweest om een nieuwe bestelling te brengen, jullie zijn geweldig! Heel erg bedankt

Kelly
14 dezembro 2022

De lekkere patat werd goed gebakken, warm en snel bezorgd. Top zaak, prima service!

Schonewille
9 dezembro 2022
Theo van Sark
5 dezembro 2022

Heerlijk en mooi op tijd.

S.
5 dezembro 2022

Fast delivery and tasted good. However, ordered drink was missing.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marijn
27 novembro 2022

Goede service, lekker eten!

Timon
26 novembro 2022

Exact op tijd, goede porties en warm bezorgd. Top!

Leo
23 novembro 2022

Deze cafetaria is top!

Onbekend
22 novembro 2022

Eten was perfect, bezorger was een beetje eng. Zei geen eens goeiemiddag keek me lang aan alsof ik iets op mijn gezicht had.

Luc
17 novembro 2022
B
14 novembro 2022
Steven
31 outubro 2022
Steven
31 outubro 2022
Coen de vos
30 outubro 2022
Mark
20 outubro 2022

Altijd goed, altijd snel, altijd lekker

Anita
16 outubro 2022
Leo
14 outubro 2022

Hartstikke lekker zoals altijd! Nooit spijt

Leo
8 outubro 2022

Genoten!!

Romy
4 outubro 2022
Leo
30 setembro 2022
Leo
29 setembro 2022
Marieke
23 setembro 2022

Patat veel te slap en te zacht in mijn optiek. De kroketjes waren wel lekker en krokant.

JW
12 agosto 2022
Luc
27 julho 2022
Nienke van Bergen
22 julho 2022

Lkkr! Goede service, leuk en enthousiast telefoon contact

Mies
17 julho 2022

Snel en super lekker 👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arjen
12 julho 2022

Altijd top!

Maikel Wilke
4 julho 2022

Altijd super

Jan Willem
23 junho 2022

Lekker en snelle bezorging door een vriendelijke bezorger.

Mvr S
20 junho 2022

Ik bestel regelmatig en het eten is altijd goed en zelfs nog erg warm als het bezorgd word ook de bezorging is super hoef nooit lang te wachten

Cyrilla Holkenbrink
16 junho 2022

Al een flink aantal keren eten besteld, altijd goede kwaliteit en snelle levering.

Elza
10 junho 2022

Op de exacte tijd geleverd. Het eten was goed warm en lekker

Henk de Vries
26 maio 2022

Snelle bezorging. Hamburgers erg lekker, friet goed doorbakken en niet te zout. Goede snackbar!

Nk
23 maio 2022
Anoniem
15 maio 2022

Snelle bezorging, goede kwaliteit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willemsen
14 maio 2022

Weinig patat, berehap met pinda saus bijna geen pinda saus. Dit is de 3e keer. Voor ons geen centrum meer.

Leo
15 abril 2022
Leo
5 abril 2022
Leo
5 abril 2022
Harry
30 março 2022

Lekkere stevige patat.. Snacks ook goed te eten! Zekers aan te bevelen!

Chris
15 março 2022

Super goede cafetaria. Klantenservice is een absolute 10+ . Belde om te vertellen dat door onvoorziene omstandigheden ze niet op tijd konden bezorgen. Ik koos ervoor om te wachten want we hadden toch niet echt trek. Uur later werd ik gebeld dat de bezorger kwam en we kregen 3 blikjes cola erbij als bedankje voor het wachten. Geen probleem en super tof. Hamburger zijn hier echt de beste!!! Thanks guys!! We hebben genoten!

ter weele
13 março 2022

super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leo
7 março 2022
Leo
25 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten :)

Maikel
21 fevereiro 2022

Super!

Chris
21 fevereiro 2022

Ondanks het giga klote weer kwam alles netjes goed aan. De beste burgers van Enschede!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leo
17 fevereiro 2022
Sjaak
9 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten, jullie serveren oprecht de allerlekkerste burgers van de regio!👍🏻

Frank
8 fevereiro 2022

Kwaliteit goed en de bezorging altijd snel

Leo
7 fevereiro 2022
Leo
4 fevereiro 2022
Mark Boers
31 janeiro 2022

eten was snel en warm geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alexandra
30 janeiro 2022
Leo
29 janeiro 2022
Linda
26 janeiro 2022

Eten en milkshake waren lekker. Vriendelijke bezorger.

Leo
4 janeiro 2022
Leo
31 dezembro 2021
Kayleigh
29 dezembro 2021

Zeer vriendelijke bezorgers die altijd snel zijn en de wraps smaken geweldig!

Chris
20 dezembro 2021

Top weer als altijd!!

Leo
13 dezembro 2021
Chris
13 dezembro 2021

Top!!! Burger 053 is zoooooooo goddelijk lekker!! Best burger!

Bjorn
3 dezembro 2021

Echt topburgers

Leo
2 dezembro 2021
Dennis Louwerse
2 dezembro 2021

Aardig personeel en lekker eten! beter kan het niet zijn toch?

Lara
1 dezembro 2021

Behalve de uienringen was alles echt goed warm. Helaas waren ze een deel van de bestelling vergeten, gebeld en er werd meteen geregeld dat het zou worden nabezorgd en dat is keurig gedaan.

Marcel
30 novembro 2021
Chris
28 novembro 2021

Ondertussen mijn vaste toko. Nog nooit teleurgesteld geweest. Keer op keer super lekker, goed heet, top bezorging . Dikke 10+ dames en heren

Leo
27 novembro 2021
Leo
25 novembro 2021
Leo
24 novembro 2021
Chris
23 novembro 2021

Zoals we in Den Haag zeggen ; LEKKÂH LEKKÂH

Jason Chen
23 novembro 2021

Good food and quick delivery

Mick
22 novembro 2021

Bezorging was wat later dan het aangegeven tijdstip, keurig gebeld dat het ietsjes langer zou duren en drinken erbij gekregen als compensatie. Hamburgers altijd goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marcel
21 novembro 2021
Leo
17 novembro 2021
Leo
14 novembro 2021
Wiggers
13 novembro 2021
Leo
12 novembro 2021

De Frikandel XXL geprobeerd en was mooi ingepakt en lekker!

Chris
10 novembro 2021
Leo
5 novembro 2021
B
4 novembro 2021

Heerlijk! Zeker een aanrader!

Chris T
2 novembro 2021

Super goed als altijd

Marras
31 outubro 2021
Leo
30 outubro 2021
Leo
27 outubro 2021
Leo
26 outubro 2021

Heerlijk gegeten c:

Leo
25 outubro 2021

Beste cafetaria in heel Enschede, altijd goed geleverd lekker eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maikel
24 outubro 2021
Marras
21 outubro 2021
Chris
17 outubro 2021

Best Burgers + vriendelijke bezorgers is geweldig!

D esm
14 outubro 2021

Super goed! Kan niet anders zeggen. Alles super netjes verpakt! Goed warm geleverd. Alleen maar complimenten !

Leo
8 outubro 2021
Leo
8 outubro 2021
Chris
7 outubro 2021

Beste Burgers van Enschede en omstreken. Snel en goed eten! Gewoon top!

Anita
3 outubro 2021

Netjes en op tijd geleverd en altijd warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chris
29 setembro 2021

Top! The best!

Maikel Wilke
27 setembro 2021
Maikel
25 setembro 2021

Zonder enige twijfel de betere cafetaria van de enschede. -Hamburgers zijn groot en heerlijk -Patat met saus wordt slim verpakt zodat patat krokant blijft. -Bezorging lekker snel -Prijs kwaliteit is super!

Mick
21 setembro 2021

Prima!

Chris
21 setembro 2021

Top zoals altijd! Dikke 10! Ga zo doooooor.

Anoniem
17 setembro 2021
Leo
14 setembro 2021

Zeer goed!!

Leo
10 setembro 2021
Albertine
10 setembro 2021
Leo
8 setembro 2021

Zeer goede kwaliteit

Chris
4 setembro 2021

Super goede zaak. Goede communicatie klantgerichtheid. Ontzettend vriendelijke dame belde dat het giga druk was in de zaak en dat ze nog niet aan mijn bestelling kon beginnen omdat er steeds klanten binnen kwamen en bood haar excuses daarvoor aan, vanuit mij nergens voor nodig. Logisch, zaterdag plus mooi weer. Ik had zelf ook al zo een vermoeden dat het daarom wat langer duurde. Burgers waren weer 10+ ! Heerlijke goede dikke milkshake. Alles komt aan alsof het net gemaakt is, zo warm. Altijd vriendelijke bezorgers. Enkel complimenten Guys! Super bedankt voor de 2 extra blikjes fris.

Chris T
1 setembro 2021

Best burgers in Nederland! Super vriendelijke bezorgers, goede communicatie en service. Burgers too die for soooooooo good!!

GertJan
22 agosto 2021

Als vanouds zeer lekker. Blij dat ze hier weer in de wijk bezorgen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Abdoelrahman
20 agosto 2021

De bezorging was sneller dan ik had verwacht.

Erwin
6 agosto 2021

Goed warm en knapperig

Precilla den Daas
6 agosto 2021

Helemaal prima, heerlijke milkshakes ook!

Sjaak
17 julho 2021

Top!

Sheila Bruinsma
10 julho 2021

Zoals altijd heeeerlijk gegeten!!! Fantastische hamburgers,heerlijke patat en ook de milkshakes zijn altijd errug lekker!🥰

Moeniesch
4 julho 2021

De bezorger was keurig op tijd en de bestelling was in orde.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arjen
18 maio 2021
Zuris
6 maio 2021

Zoals als altijd lekker warm, mijn milkshake was helaas kapot gegaan echter stonden ze binnen vijf minuten aan de deur met een nieuwe. Super toffe service en de beste friet in Enschede.

Onbekend
11 abril 2021

We misten een frikandel en 1 patat was koud. We hebben gebeld en het werd meteen geregeld heel fijn!

Natalie
3 abril 2021

Uitstekend zoals altijd en RAZENDsnelle bezorging (zoals altijd!), maar waar t mij om gaat: die ene keer dat er wat miste; ff gebeld, super aardig aan de telefoon...15 min. later was dat ook alweer heet en vers gebakken geleverd,NIET TE GELOVEN TOCH!!! Net zo belangrijk als dat t eten altijd 100% is, is voor mij de service. Die is bij Cafetaria 't Centrum altijd 200% en DAT eet pas lekker zeg!

Jan
30 março 2021

Patat was erg zout!

Mkl
21 março 2021

Snel bezorgd en netjes verpakt. Smaak ook prima. Thnx

Sheila
20 março 2021

Hamburgers waren uit de kunst!Heerlijk!! Alles goed warm en snel bezorgd! Leuke en vriendelijke bezorger! Kortom Top!

Randy
15 março 2021
Renate
10 março 2021

Super snel waren ze weer.Tevreden met de bestelling

Magdelyns
6 março 2021

Top. Bestelling prima verzorgd, goed ingepakt, nog heerlijk warm.

Renate
25 fevereiro 2021

Was super voor elkaar en smaakte goed alles was goed warm en de bezorg tijd was ook top.We bestellen zeker vaker.Hoop dat je dan ook knakworst kan bestellen 🤣

Sheila
20 fevereiro 2021

Prima service/bezorging. Het eten was warm en de bezorging was sneller dan was doorgegeven in de mail! We hebben heerlijk gegeten!Top!

kaylee
5 fevereiro 2021

we hadden een kroket review gedaan, kalfskroket rundvleeskroket en sate kroket besteld. allemaal goeie maar de satekroket was duidelijk de beste! restourant had de kroketen in aparte zakjes gedaan en opgeschreven welke het was zoals gevraagt top! bezorging is ook altijd snel

Dennis Louwerse
5 fevereiro 2021

Heerlijk eten en super vriendelijk personeel, Koude frikandel mee besteld voor de hond en vervolgens zaten er twee in de verpakking de andere frikandel kregen we er gratis bij, we zijn vaste klant en dat blijven we, nog nooit zo’n goeie service gehad als bij deze cafetaria, deze cafetaria verdient geen 5 sterren maar een 10! Gr Dennis en Martina❤️

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

TS
24 janeiro 2021

Patat was niet echt warm meer. Saus was apart verpakt. Niet echt t patatoorlog gevoel Duurde wel lang voordat t er was. 15 min later dan aangekondigd

Mirjam
21 dezembro 2020

Snelle bezorging en goed op temperatuur en smaakte ook nog eens goed

Chavannah
14 dezembro 2020

Leker en super snel!

Gameshop Twente
6 dezembro 2020

Altijd vers, altijd kloppend, nette prijzen, altijd snel klaar en aardige buren! Ga zo door. Gr Marcel

Nienke
2 novembro 2020

Super snelle service, heerlijk eten!

Sanne
6 maio 2020

Prima!